Vejby IF

Ev veritabel överkörning

Oj oj oj,

Gårdagens drabbning med ”juniorerna” i Eskils blev en veritabel överkörning.
Efter några återbud pga förkylningar lyckades vi få ihop en 12 manna trupp som tog sig an Harlyckans konstgräs med en fot-skadad Gurra i målet!
Domaren blåser igång matchen och efter ca 7 minuter blir det en tilltrasslad situation vid Eskils mål där vi är nära att spräcka nollan men istället blir det en snabb omställning och Eskils rullar in 0-1 förbi en chanslös Gurra.
Eskils matchade flera spelare som nyligen spelat i deras div 1 & 2 lag och snittåldern låg väl på strax över 37 gissar jag……
Så fortsättningen blev tuff och vid pausvilan stod det 0-4….. men konstigt nog kändes det inte som vi var helt utspelade eftersom vi skapade en hel del framåt men missade flera bra lägen att göra mål.
Andra halvlek började med ytterligare ett Eskilsmål innan Ronnie, på assist av Danne, snyggt tryckte upp 1-5 i krysset.
Håkansson blev sen skadad i en tuff duell så sen var vi bara 11 som kämpade vidare. Eskils trillade på och gjorde ytterligare mål och Bergmark hade en ”kanon” ribba ner som domaren inte bedömde var inne…..
När slutsignalen ljöd hade det trillat iväg och blivit 1-10 ? Värsta överkörningen sen vi mötte Högaborg med Henke på hemmaplan då Henke gjorde 5 baljor….

Gurra gjorde vad han kunde i målet och var i princip chanslös på målen. Agim tog för sig bra på högerkanten, Håkansson och Holm krigade och eldade på men vi mötte ett klart bättre lag så det var bara att tacka för lektionen.

Nu laddar vi om och tar nya tag på söndag, hemma mot Fortuna!!